Regler
Mobilskydning

Jimmy Hjorth har grundlagt og driver mobilskydning.dk, som i princippet er en mobil udgave af de skydeskoler, vi danskere gerne tager til udlandet for at besøge. Mobilskydning.dk blev allerede efter første år et kæmpe hit og er nu det største skydeanlæg af sin slags i landet.

Mobilskydning.dk er et mobilt skydeanlæg med et væld af muligheder, blandt andet skydeskole, jagttræning, klapjagt-simulering, jagtsti, sporting, trap, testskydning, fasantårn m.m.

Anlægget opstilles på dit/jeres område. Efter gældende regler.

 

Produkter

Mobilskydning.dk. tilbyder professionel undervisning på mobilt skydeanlæg bestående af 1-17 kastemaskiner, der kan kaste i et utal af vinkler, højder og hastigheder. Ud over de almindelige side-, bag- og spids-duer, giver anlægget mulighed for driven birds, overflyvere, teal, ræv, flipflop, indkommende, fasantårn, trap, nikkedukke, m.m.

 
 
 

Anlægget er fremragende til brug af f.eks.:

  • Jagttræning - både i og udenfor jagtsæsonen
  • Opvarmning - første såt, før den egentlige jagt
  • Hyggedag - lad konsortiet mødes en sommerdag til lidt sjov
  • Sportsskydning - få bygget en sportingbane til træning eller konkurrence

Tilbagemeldinger fra glade kunder

"Tak for et godt arrangement. Alle vi deltagere var meget glade for hele forløbet. Det var både lærerigt og sjovt. En af deltagerne, skrev til mig efter træningen: Tak for behageligt selskab, samt et KANON godt arrangement i går. Sjældent har jeg på så kort tid lært så meget, og moret mig så godt."

"..Men du skal vide, at jeg også satte meget pris på jeres muntre samvær - ligesom de deltagende skytter også har tilkendegivet deres fulde tilfredshed!"

Mobilskydning.dk 22. feb. 2005

 

Priser aftales individuelt pr. arrangement

Kontakt

Jimmy Sean Hjorth

Tlf. +45 60701190
mobilskydning@mail.dk

VelkommenMobilskydningSkydeskoleJagttegnLinksKontakt