Skydeskole

Jimmy Sean Hjorth er professionel skydeinstruktør med stor erfaring fra diverse skydebaner herhjemme, samt enkelte anlæg i udlandet, bla. Trolleholm i sverige. Han har flere gange optrådt i div. jagtprogrammer på tv samt udgivet en bog og en dvd om jagtrelevant skydning.

Skydelektioner afvikles på og for Københavns Flugtskytte Klub på Amager.

Skydelektioner tilbydes som jagtrelevant træning for øvede skytter og/eller grundlæggende øvelser for nybegyndere:

• Passer mit skæfte?
  • Hvilke teknikker skal jeg bruge?
  • Kan jeg hæve træfprocent?
  • Er der andre måder at skyde på?

Skydeskolen1 – DVD og instruktionsbog

Huntersmagazine.com har lanceret Skydeskolen1, en dvd-film med Jimmy Sean Hjorth og Steen Andersen samt instruktionsbog skrevet af Jimmy. Film og bog beskriver i detaljer hvordan forskellige skydeteknikker kan anvendes, hvornår man vælger den ene teknik frem for den anden, og hvordan man dermed forbedrer sine resultater på skydebanen og på jagt.

Skydeskolen 1 kan købes i alle førende jagtudstyrsforretninger.

Anmeldelser

”… Man er i godt selskab både på dvd’en og i bogen. Begge er instruktive og behageligt renset for løftede pegefingre og docerende tale. Der er ingen tvivl om, at denne skydeskole kan blive et godt bidrag til, at danske haglbøssejægere får en bedre forståelse af de afgørende elementer, der indgår for at blive en bedre og måske god skytte.” Stig Tjellegaard Møller, Jæger 4/2008

Skydeskolen 1. juni 2007

Tilbagemelding fra glad skytte

"Kære Jimmy,
Tusind tak for din tid og for din uundværlige hjælp i tirsdags. Jeg blev så glad for hvordan det gik og er også blevet så glad for mit nye gevær.
Jeg vil meget gerne lave en aftale om en instruktørtime når det passer dig."

Skydeskole. 10. juni 2006

På skydebanen. 5 sep. 2006